Bella

Bella er meget glad for mad og vil gå langt for at få fat i det. Hun har udviklet en måde at tage brød fra brødristeren på uden at brænde snuden og har flere gange haft held med at liste låget af foderspanden. Hun er opfindsom og ihærdig.


Hun er, ligesom Sally, et utroligt kælehoved. Hun moser sig ind, så snart muligheden er der og forsøger gerne at kravle op på skødet af én. Hun elsker at blive nusset og moslet med.

Hun er samtidig meget tålmodig overfor vores yngste barn og hendes nus & kram.


Bella er en sjov, glad og nysgerrig hund, som vi knuselsker:)

Bella er vores lille hoppebold. Hun er altid glad og elsker at bruge sin krop. Hun elsker at hoppe op og ned af ting, balancere og udfordre sig selv kropsligt. Hun er god til at fokusere, når vi træner og bliver så glad, når hun får ros efterfølgende. For Bella er det helt naturligt at gå rundt oppe på havebordene, hoppe op på en sten i stedet for at gå udenom den, og hendes yndlingsplads er på trampolinen, hvor hun ligger og overskuer det hele fra.


Bella har været med til mange forskellige typer af træning og er frisk på det hele. Hun er mest motiveret, når det er agility eller træning, hvor balance og kropsfornemmelse er i centrum.


Bella står klar ved døren, så snart jeg tager i linerne - hun kan næsten ikke vente på at få sin sele på og skal nok sørge for at komme først ud. Bellas hale logrer fra start til slut - også når hun står stille og snuser..


Hun har vist sig at bære på en del jagtinstinkt. Hun har mestret at nedlægge både rådyr og høns og bliver virkeligt tændt, hvis hun kan lugte eller se vildt. Hun kan stadigvæk finde på at løbe efter vores kat, når hun synes, her bliver tilpas kedeligt.