Bellas A-kuld

Kennel Bella Jambo´s A-kuld


Bellas temperatur faldt d.22.6. og sidst på aftenen d.23.6. begyndte hendes opblokning. Hun tog det hele i stiv pote - synes dog det var hyggeligst at ligge ovenpå mig og blive nusset;)


Første hvalp kom kl.05.51. Bella klarede det så fint og vidste lige, hvad hun skulle gøre. Hun pev ikke en eneste gang og viste de bedste moderinstinkter fra start af. Den sjette kom kl.11.10 og derfra gik det lidt i stå. Vi prøvede med kalcium og gåtur, men måtte afsted til dyrehospitalet for at få hjælp til de sidste tre. Det viste sig, at der lå en død hanhvalp i fødselskanalen, men med vestimulerende hjælp fik Bella født ham. Desværre kunne hun ikke få de sidste to ud, så hun fik lavet et kejsersnit og bragt de sidste to livlige hvalpe til verden. Vel hjemme mandag aften med otte skønne hvalpe og den sejeste, og trætte, Bellamor, sidder vi med en stor lykkefølelse.


Nedenfor ses rød pige, lilla pige, lyserød pige, grå pige, grøn pige, blå dreng, gul pige og orange dreng, da de er tre dage gamle.


Da der er lidt størrelsesforskel på dem, har den røde pige fået en flaske den første nat for at give hende et lille skub.


Der bliver løbende lagt billeder op på facebooksiden Kennel Bella Jambo:)


Vores A-kuld har Bella som mor og Maestro Jak z Obrazka som far.


Vi har valgt Maestro for hans utrolig smukke ydre og fantastiske sind og har store forventninger til kombinationen af de to hunde.


Maestros ejer, Anna & Henrik Andreassen fra Kennel Champalays, beskriver ham således:

"PL CH Maestro Jak z Obrazka er født på en skuddag, nemlig 29.2.2016.

Maestr er født i Polen i Kennel Jak z Obrazka. Han har fire søskende, som bor i Østrig og Polen. Maestros far er fra Ukraine og hedder Milbu Bold as a Bear, men bliver kaldt Timothy. Mor hedder Bona Jak z Obrazka.

Næsten alle Maestros forfædre bliver udstillet og er champions af forskellige lande. De er sunde og raske med en lang levealder.

Maestro er klog, smuk og kærlig og giver fantastiske hvalpe".


Både Bella & Maestro har de bedste resultater indenfor hofter, albuer og ocd, samt begge fået A i testen for Histiocytic Sarcoma.